Wooninspiratie Arte behang: unieke en trendy designs voor je interieur

Arte behang: unieke en trendy designs voor je interieur

Arte behang

Ben jij op zoek naar stijlvol en chique behang voor je woon- of slaapkamer? Dan is Arte behang een absolute aanrader. Dit prachtige behang wordt al sinds 1981 geproduceerd en vindt haar oorsprong bij onze zuiderburen. Dit prachtige behang kenmerkt zich door de vele patronen en luxe uitstraling. Niet voor niets is dit behang één van de meest verkocht behang soorten in ons land. De kwaliteit van dit prachtige behang is in tegenstelling tot veel andere merken buitenproportioneel hoog, waardoor de uitstraling en kracht welke dit behang je interieur geeft lange tijd gewaarborgd blijft.

De voordelen van Arte behang

Arte behang telt tal van voordelen. Niet alleen is het ontzettend stijlvol en kwalitatief hoogwaardig. Het is ook ontzettend praktisch en eenvoudig te reinigen. doordat dit behang is voorzien van een plastic afwerkingslagen, is dit behang bestendig tegen het afnemen met een natte doek of spons. Perfect wanneer jij of één van je kinderen een vlek op je prachtige behang heeft gemaakt. Even met een lauwwarme doek eroverheen en het ziet er weer uit als nieuw.

Verschillende soorten behang

Arte behang is verkrijgbaar in allerlei verschillende kleuren en patronen. Deze kleuren en patronen staan symbool voor de luxe uitstraling welke dit merk wil uitdragen. Er zijn allerlei soorten Arte Walls mogelijk. Er zijn veel verschillende kleuren en patronen verkrijgbaar.

Populairste soorten

De meeste populaire soorten zijn toch wel de patronen waarin veelal goud en veren zijn verwerkt. De trend van dit moment die we veelal terugzien binnen de verschillende interieurstijlen, is dat ervoor wordt gekozen om één wand in de woonkamer te voorzien van een luxe behang. Arte is hier dan dus ook bij uitstek voor geschikt. Ook in de slaapkamer zien we deze behangsoort steeds vaker terugkomen en dan met name in bijvoorbeeld hotels, maar ook thuis. Met een behang van Arte waan jij jezelf in een ware hotel chique slaapkamer.

Waar koop je Arte behang?

Arte behang is zowel online als in verschillende winkels te koop. Kies je ervoor online één of meerdere rollen te bestellen, dan is het verstandig eerst een aantal samples te bestellen. Het kan namelijk heel goed zijn, dat het behang in jouw ruimte door de bepaalde lichtinval net iets anders tot uiting komt dan je aanvankelijk had verwacht.