Wooninspiratie Woontips De 3 grootste woonboulevards van Nederland

De 3 grootste woonboulevards van Nederland

grootste woonboulevard

Als echte shopliefhebber kan een dagje woonboulevard natuurlijk niet op je lijstje ontbreken. Het is heerlijk om op je vrije dag of in het weekend te struinen door de winkels en inspiratie opdoen voor een nieuw interieur of een elektronische gadget. Je vindt er alles wat je maar wilt hebben, dus je hebt zo een hele dag gevuld. Door heel Nederland vind je grote woonboulevards, maar welke zijn nu echt een bezoek waard? In de top drie hieronder vind je de grootste, verspreid door het hele land.

1. Woonboulevard Villa Arena in Amsterdam

De Villa Arena Woonboulevard staat op nummer 1, en niet zo gek ook als je bedenkt dat Amsterdam de hoofdstad is van Nederland. Met vijftig woonwinkels en een totale oppervlakte van 75.000 m2 zul je zeker niets tekortkomen in deze woonboulevard. Je vindt hier grote woonwinkel merken zoals Pronto Wonen, Bruynzeel Keukens, Profijt Meubel en TotaalBED. Waar je ook naar op zoek bent, in deze woonboulevard zul je zeker slagen. Tussendoor kun je een heerlijke pauze nemen bij een van de heerlijke eetgelegenheden.

2. Woonmall Alexandrium in Rotterdam

Op nummer twee staat woonboulevard Woonmall Alexandrium. Je vindt hier 60.000 m2 aan shopplezier met maar liefst 55 winkels. Of je nu op zoek bent naar hip meubilair of een nieuwe inrichting voor je keuken of badkamer, je zult hier ook zeker slagen. Ook voor accessoires of verlichting ben je aan het goede adres, zo vind je hier toffe winkelconcepten als BoConcept, de Trendhopper of bij Handyfloor. Woonboulevard Woonmall Alexandrium staat daarnaast bekend als een van de gezelligste van Nederland.

3. Woonboulevard Poortvliet

Dichtbij de Nederlandse kust vind je nummer drie van de grootste woonboulevards van Nederland. In Poortvliet ontdek je de nostalgie, het is namelijk een oud familiebedrijf dat ooit begonnen is als klein winkeltje. Tegenwoordig is het gegroeid tot een oppervlakte van 50.000 m2. Ook hier vind je alles om jouw woning compleet te maken. Bij mooi weer kun je meteen uitwaaien langs de kust, Poortvliet bevindt zich namelijk op een steenworp afstand van het water. Dat is pas genieten van een dagje uit!

Toch liever online shoppen? Bekijk hier ons woonwebwinkels overzicht!