Wooninspiratie Tuin inspiratie Grootste tuincentrums van Nederland

Grootste tuincentrums van Nederland

Grootste tuincentrum

Een bezoek aan een tuincentrum staat gelijk aan een gezellig dagje uit. Je kunt er uren ronddwalen en gezellig een hapje eten. In het voorjaar en de zomer is het vanzelfsprekend druk in een tuincentrum. Maar ook in de winter is een bezoek aan een tuincentrum leuk. Wist je bijvoorbeeld dat grote tuincentra ook altijd een mooie kerstshow hebben? Hieronder vind je de 5 grootste tuincentrums van Nederland.
Tuinexpress.nl

Het Oosten in Aalsmeer

Woon je in de buurt van Amsterdam, dan moet je echt eens Tuincentrum het Oosten in Aalsmeer bezoeken. Met meer dan 80.000 m2 aan winkeloppervlakte is dit het grootste tuincentrum van Nederland. Naast allerlei planten en artikelen voor je tuin vind je hier ook prachtige lifestyle producten om je huis mee te decoreren.

Tuincentrum Eurofleur in Leusden

Woon je in het midden van Nederland dan is Tuincentrum Eurofleur in Leusden de grootste in zijn soort. In het tuincentrum met een winkeloppervlakte van 20.000 m2 vind je een uitgebreid assortiment aan planten, bloemen, tuinmeubilair en producten voor je huisdier.

Tuincentrum Oosterik in Denekamp

In de provincie Overijssel vind je Tuincentrum Oosterik in het plaatsje Denekamp. Met een oppervlakte van 50.000 m2 is dit tuincentrum niet bepaald klein. Bovendien verkopen ze bollen en zaden uit hun eigen kwekerij en bijna geen lifestyle producten. Als je dus echt van tuinieren houdt is dit tuincentrum zeker een aanrader.

De Florahoek in Hardegarijp

Woon je in het noorden van het land bezoek dan eens De Florahoek in Hardegarijp. Dit tuincentrum ligt vlakbij Leeuwarden en heeft alles voor je tuin. Bovendien is het tuincentrum aangelegd als een groot park, zodat het echt het gevoel hebt dat je een dagje uit bent als je dit tuincentrum bezoekt.

Tuincentrum Leurs in Venlo

Ligt Leeuwarden te ver weg omdat je in het zuiden van het land woont, ga dan eens naar Tuincentrum Leurs in Venlo. Je vindt hier een uitgebreid assortiment tuinartikelen, en een super leuk tuinrestaurant waar je heerlijk kunt eten. Ideaal voor een dagje uit.