Wooninspiratie Tuin inspiratie Handige accessoires voor in je tuin

Handige accessoires voor in je tuin

vuurschaal in de tuin

Wanneer je net een nieuwe tuin hebt, dan is het natuurlijk heerlijk om ervan te genieten. Toch zijn er een paar accessoires in je tuin die niet ontbreken kunnen. De accessoires kunnen namelijk mooi in de tuin staan of ze kunnen je helpen om bepaalde zaken op te lossen. Hieronder lees je precies welke accessoires je neer kunt zetten in je tuin.

1. Deurstopper

Allereerst een accessoire die je kan helpen. Een deurstopper zorgt er namelijk voor dat je deur niet dicht kan vallen. Hij stopt de deur. Er zijn veel verschillende deurstoppers die je kunt gebruiken. Zo kun je een deurstopper voor binnen gebruiken maar ook een deurstopper buiten neerzetten. Op die manier kun je gemakkelijk met bijvoorbeeld een dienblad naar buiten lopen zonder dat je de deur open hoeft te doen. Het is dus een handige accessoire dat niet gemist kan worden in je achtertuin.

2. Kaarsen

Naast een deurstopper kunnen kaarsen ook heel handig zijn in de tuin. Je hebt namelijk enorm veel verschillende kaarsen met verschillende geuren en kleuren. Een kaars is heel gezellig om neer te zetten wanneer het donker begint te worden in je tuin. Je kunt door middel van kaarsen toch een beetje licht creëren waardoor je lekker kunt gaan genieten van de gezellige avond.

Naast dat een kaars voor gezelligheid kan zorgen, hebben kaarsen ook verschillende geuren. Zo kan een kaars een geur hebben waar bijvoorbeeld muggen totaal niet tegen kunnen. Op die manier kan een kaars er ook voor zorgen dat je geen last hebt van ongedierte op de late avond in je tuin.

3. Lampen

Naast dat je kaarsen kunt gebruiken om licht te maken in je tuin, kun je ook lampen aanschaffen. Het hoeven natuurlijk niet van die grote lampen te zijn, je kunt ook kiezen voor een klein subtiel lampje. Op die manier blijft het licht gezellig en kun je elkaar toch zien. Daarnaast heb je verschillende soorten lampen waardoor je zelf een keuze kunt maken wat past in jouw tuin. Maak het dus gezellig in je tuin door middel van licht.

4. Hangmat

Een ander accessoire dat je kunt gebruiken is een hangmat. Het is wel handig om bomen te hebben in je tuin of twee palen te laten plaatsen waaraan je de hangmat kunt ophangen. Een hangmat biedt veel rust en je kunt in je hangmat lekker genieten van je tuin.

5. Vuurschaal

Als laatste kun je kiezen voor een supermooie vuurschaal. Je kunt de vuurschaal gemakkelijk zelf aansteken en genieten van een kampvuurtje bij jou in de achtertuin. Er zijn veel verschillende soorten vuurschalen te vinden die je kunt gebruiken, kies er wel eentje die past bij de inrichting van je tuin.