Wooninspiratie Tuin inspiratie Inground trampoline: een leuk speeltoestel voor in de tuin!

Inground trampoline: een leuk speeltoestel voor in de tuin!

Inground trampoline

Als je je tuin op wilt fleuren en een leuk plekje wilt maken voor je kinderen, dan is een trampoline een erg leuke optie. Een trampoline inground plaatsen is dan de veiligste en beste optie. Een inground trampoline is een trampoline die in de grond wordt geplaatst, boven een gat waar dan het springgedeelte van de trampoline boven hangt. Een trampoline is een leuk toestel dat nog lang leuk blijft voor je kinderen en zelfs voor jou om op te spelen. Voor extra veiligheid en het netjes wegwerken van de trampoline in de tuin is een inground trampoline de beste optie.

Met deze tips kies je de beste inground trampoline uit

Ga je op zoek naar een inground trampoline, neem dan deze tips mee:

  • Er zijn veel soorten en maten trampolines. Om zeker te zijn dat je de juiste maat trampoline koopt, is het handig de plek op te meten waar je de trampoline wilt en waar deze zou passen.
  • Bepaal ook welke vorm het beste zou passen of het leukste zou zijn. Er is een ronde inground trampoline en een inground trampoline rechthoekig.
  • Wil je voor extra veiligheid gaan, kies dan een veiligheidsnet voor bij de trampoline. Zo weet je zeker dat er niks zal gebeuren met de kinderen die op de trampoline spelen.

De voordelen van een trampoline in de grond

Een inground trampoline heeft veel voordelen. Ten eerste is een inground trampoline de veiligste optie. Omdat de trampoline in de grond wordt geplaatst, staat deze gelijk met de tuingrond. Hierdoor is er geen valhoogte en zal een kind zich tijdens het vallen dus nauwelijks of niet bezeren. Ook is een inground trampoline makkelijk weg te werken in de tuin en zal het aanzicht dus niet verstoord worden. Een inground trampoline is dus de beste optie als je een trampoline in de tuin wilt.