Wooninspiratie Kies een rond vloerkleed om je inrichting mee af te ronden

Kies een rond vloerkleed om je inrichting mee af te ronden

rond vloerkleed

Ben jij niet van de rechte hoeken en vierkante spullen? Dan is een ronde inrichting in je huis dus iets voor jou, zoals ronde kussens en ronde tafeltjes. Daarnaast is een rond kleed ook erg leuk om toe te voegen aan de ruimte. Vloerkleden brengen veel sfeer en warmte naar een ruimte en vullen de ruimte meer op. Vloerkleden zijn hierdoor ideaal als extra accessoire of om de ruimte om te toveren tot een warmere ruimte. Twijfel je nog een beetje over een rond vloerkleed of wil je er meer over weten? Lees dan dit artikel door.

Keuze uit verschillende ronde vloerkleden

Als je gaat voor een rond vloerkleed, zul je al snel merken dat je veel keuzes hebt op dat vlak. Er zijn namelijk verschillende groottes ronde vloerkleden, maar ook verschillende kleuren zoals een grijs rond vloerkleed of roze rond vloerkleed. Als je gaat voor een rond vloerkleed dan is het handig om alvast te bedenken welke soort, kleur en maat je zou willen. Dan kun je gericht gaan zoeken en word je niet overweldigd door alle opties. Bedenk je bijvoorbeeld hoe groot je het kleedt wilt hebben (en check ook even of dit past in de ruimte), welke kleur je graag zou willen en of je graag een patroon of print erop wilt.

Het voordeel van een rond vloerkleed

Een rond vloerkleed heeft zo zijn voordelen. Zo staat het sowieso altijd leuk en brengt het een warme sfeer naar de ruimte toe. Omdat het kleed geen harde hoeken heeft, oogt het simpel en netjes. Daarnaast is een rond vloerkleed altijd leuk voor onder een rond tafeltje of een ronde poef. Een rond vloerkleed staat leuk in elke ruimte, zowel in de slaapkamer, als in de kamer van je kinderen, in de woonkamer of in de badkamer. Kies een rond vloerkleed voor warmte, extra sfeer en geen rechte hoeken.