Wooninspiratie Woontips Top 10 goedkoopste energieleveranciers

Top 10 goedkoopste energieleveranciers

top 10 goedkoopste energieleveranciers

Wie wil er nou in 2021 nog te veel betalen voor energie per maand? Vrijwel niemand, waardoor het nú tijd is om voor een goedkope energieleverancier te kiezen. Ga door met lezen om te weten hoe je een goedkope energieleverancier kunt vinden. Tevens tref je een handige opsomming van de top 10 goedkoopste energieleveranciers van dit moment.

Dé goedkoopste energieleverancier vinden

Wil je weten welke energieleverancier de goedkoopste tarieven biedt in Nederland? Er zijn namelijk verschillende contractsoorten waarbij je zelf kunt bepalen wat je maandelijks tarief is aan de hand van je wensen. De goedkoopste energieleveranciers vind je gemakkelijk en snel door het maken van een goede vergelijking via de vergelijker van PriceWise.

Via deze vergelijker kun je eenvoudig alle energieleveranciers in Nederland met elkaar vergelijken en ontdek je welke energieleverancier voor jou daadwerkelijk de goedkoopste is. Met al deze gegevens kun je een goede vergelijking maken op basis van factoren zoals de maandelijkse prijs, het gemak van overstappen, de dienstverlening en dergelijke.

Goedkoopste energieleveranciers 2021 (Top 10)

Het is belangrijk om te kiezen voor een geschikt contract zodat je zeker weet dat je energieverbruik van je huishouden goed past met het uitgekozen contract. Je dient hierbij je jaarlijks verbruik goed af te stemmen op het contract van de energieleverancier. Om na te gaan wat je jaarlijks verbruik is, kan je kijken op de jaarrekening. Zo zie je precies hoeveel stroom je in kWh verbruikt hebt gedurende de afgelopen paar jaar en wordt het gemakkelijk om een passend contract te kiezen bij de energieleverancier.

1. Engie

Energieleverancier Engie biedt goedkope maandtarieven voor stroom waarbij je jaarlijks ruim €1.840 kunt besparen. Daarnaast kan je uit verschillende voordelige contracten kiezen voor energie bij Engie.

> Bereken jouw besparing op Engie.nl

2. Vattenfall

De energieleverancier Vattenfall biedt zeer voordelige tarieven voor energie per maand waarbij de gemiddelde besparing €0,07 per kWh is. Je kunt hierdoor per jaar meer dan €1.820 besparen.

3. Delta

Bij de energieleverancier Delta bespaar je jaarlijks ook bijna €1.840. Delta biedt aantrekkelijke maandprijzen voor energie en beschikt over een uitstekende dienstverlening.

4. Innova

Innova staat al jarenlang bekend als één van de goedkoopste energieleveranciers in Nederland waarbij je per jaar tussen de €1.845 en €1.860 kunt besparen.

5. Fenor

Ook energieleverancier Fenor is een zeer voordelige leverancier waarbij je veel kunt besparen. Gemiddeld bespaar je jaarlijks €1.845.

6. Oxxio

Bij de energieleverancier Oxxio bespaar je elk jaar bijna €1.855 aangezien er genoeg voordelige contractmogelijkheden zijn bij dit bedrijf.

7. Eneco

Eneco is een zeer voordelige energieleverancier die goedkope tarieven biedt, vooral aan nieuwe klanten. Ga uit van een gemiddelde jaarlijkse besparing van meer dan €1.880 tot €1.890.

8. Budget Energie

Bij de energieleverancier Budget Energie profiteer je van voordelig geprijsde maandcontracten. Daarnaast bespaar je per jaar ook bij Budget Energie flink op de maandkosten.

9. NLE

Sluit je bij de energieleverancier NLE een maandabonnement voor energie af. Dan weet je zeker dat je een goedkope energieleverancier gekozen hebt. De besparingen per jaar lopen namelijk flink op bij deze leverancier.

10. Essent

De welbekende energieleverancier Essent biedt ook voordelige maandtarieven als je een contract afsluit voor energie. Er zijn hierbij verschillende mogelijkheden waarbij ook de maandkosten en de besparing per jaar kan variëren afhankelijk van je keuze.

Andere energieleveranciers in Nederland

Naast de bovengenoemde top 10 goedkoopste energieleveranciers zijn er nog veel andere leveranciers in Nederland die interessante prijsmogelijkheden bieden. Bekende namen zijn E.ON, Easy Energy, Duurzame Energie Unie, Anode Energie, Energiedirect.nl, Greenchoice, Hezelaer, Homestroom Energiecollectief, Huismerk Energie, Nederlandse Energie Maatschappij, Nuon, Pure Energie, Qurrent, Qwint, United Consumers, Vandebron, Vrijopnaam en WoonEnergie. Er zijn nog een aantal kleinere energieleveranciers rond het land.

Is je huidig energiecontract bijna verlopen en wil je het liefst overstappen op een goedkopere leverancier? Dan is het verstandig om eerst te kijken naar een goede vergelijking van meerdere goedkope energieleveranciers zodat je een wel geïnformeerde keuze kunt maken. Vergelijk via PriceWise zaken zoals de maandelijkse kosten, maar ook de dienstverlening en de ondersteuning of de overstap regeling. Maak pas na het maken van de vergelijking een keuze die goed past bij je wensen, je behoeften en je budget. Zo weet je zeker dat je op de kosten bespaart en ook voor professionaliteit kiest.