Wooninspiratie Tuin inspiratie Veranda inrichten: leuke ideeën en inspiratie!

Veranda inrichten: leuke ideeën en inspiratie!

Veranda inrichten

Je hebt eindelijk je langverwachte droom waargemaakt; een mooie veranda in de tuin, waar je je heerlijk kan terugtrekken en waar je heerlijk kan chillen tot ’s avonds laat. Je weet alleen nog niet precies hoe je je veranda wilt inrichten en je bent op zoek naar ideeën. Hieronder meer ideeën en inspiratie voor het inrichten van je veranda.

Kies voor een specifieke stijl

Wil je je veranda graag inrichten volgens een bepaalde stijl zoals industrieel of bohemian stijl? Experimenteer lekker met het inrichten van je veranda. Wil je graag het idee hebben dat je op vakantie bent als je in je veranda zit? kijk dan eens naar de ibiza/bohemian stijl. Door het gebruik van veel natuurlijke materialen, diverse pasteltinten, planten en kleurrijke accessoires waan je je al snel in het buitenland op een lekker terras. Dat gevoel wil je toch elke dag in je eigen tuin hebben, want wat is er nu heerlijker dan jezelf na een lange werkdag terugtrekken in je eigen little Ibiza place in de achtertuin?

Meubels en accessoires

Ook door specifieke meubels of accessoires te gebruiken, kun je je veranda leuk inrichten. Denk bijvoorbeeld eens aan mogelijkheden zoals steigerhouten meubels of het neerzetten van een toffe steenoven om pizza’s te bakken met je vrienden of het gezin. Combineer dit dan met een vuurkorf of houtkachel en je zit zowel in de zomer als in de winter heerlijk onder je eigen veranda, zeker als je een of meerdere zijden gesloten hebt. Koop vervolgens enkele toffe accessoires zoals leuke schilderijen, een tof wandkleed of grote klok. En maak je veranda helemaal af door middel van de aanschaf van één of twee grote planten om het plaatje compleet te maken.

Kies voor jouw droomveranda

Ben je nog helemaal niet toegekomen aan deze stap en moet je eerst de veranda nog ontwerpen of laten bouwen? Kijk dan eens naar deze vrijstaande veranda online. Doe inspiratie op en kijk wat voor ontwerp je mooi en geschikt vindt om in jouw tuin te laten plaatsen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een vrijstaande veranda in je tuin, maar je kunt ook kiezen voor een veranda die gebouwd wordt aan je huis en als een soort extra ruimte of verlengde van het huis gaat dienen. Bekijk van tevoren goed wat de mogelijkheden zijn, je wensen hierin en de kosten die het met zich meebrengt om zo’n veranda te realiseren in jouw eigen achtertuin.