Wooninspiratie Slaapkamer inspiratie Waarom de Emma matrassen zo populair zijn én jij er ook een...

Waarom de Emma matrassen zo populair zijn én jij er ook een wil

Emma matrassen

De zoektocht naar een nieuw bed, of laat staan een nieuw matras, is lastiger dan je denkt. Een matras moet namelijk jouw nachtrust bevorderen, in plaats van verslechteren. Een goede nachtrust zorgt er namelijk voor dat je onder andere nieuwe energie krijgt en goed gehumeurd bent. Het is dus van groot belang om op zoek te gaan naar een matras die past bij jouw lichaam. Zo kun je eens kijken in de collectie van de matrassen van Emma.

Beste uit de test

De Emma-matrassen zijn ongekend populair. Waarom? Deze matrassen vallen in het segment van de beste matrassen. Zo is bijvoorbeeld het Emma matras ‘O2’ al meerdere keren uitgeroepen tot het beste matras volgens de Consumentenbond. Maar niet alleen het O2-matras is geliefd onder het slapende publiek. Zo heeft het merk meerdere matrassen op de markt gebracht met elk hun eigen voordelen. Hieronder vertellen we je meer.

Voor iedere slaper een geschikt matras

Zo lezen we op Slaaponline.nl dat het doel van Emma was om voor iedereen een geschikt matras op de markt te kunnen brengen. En dat lijkt te zijn gelukt. Zo is er namelijk voor iedereen wel een matras te vinden in de collectie van Emma die aansluit op de wensen van de klant. Of je graag een hard matras, een zacht matras, een matras van traagschuim of een matras van koudschuim wil: het aanbod is zo groot dat er voor iedereen wel een geschikt matras te vinden is.

Vooral voor mensen die slecht slapen is een matras van Emma aan te raden. Zo zijn er speciaal matrassen op de markt gebracht voor mensen die woelen of zweten in de nacht, of voor mensen die last hebben van fysieke klachten. Koudschuim is bijvoorbeeld ideaal wanneer je veel zweet, aangezien deze stof vocht goed kan reguleren. Traagschuim is dan weer prettig voor mensen met klachten, aangezien deze stof de drukpunten ondersteunt.

Prima prijs-kwaliteitverhouding

Natuurlijk wil je dat jouw matras zo lang mogelijk meegaat. Je koopt immers niet voor niets een nieuw matras. Gelukkig hoef je je daar bij de matrassen van Emma geen zorgen over te maken. Deze zijn namelijk een voor een voorzien van de beste kwaliteit en gaan ongeveer zo’n tien tot twaalf jaar mee. Het is jouw geld zeker dubbel en dwars waard. Bovendien krijg je bij de aanschaf van een Emma matras ook nog eens tien jaar garantie. Mocht het matras bijvoorbeeld beschadigd raken of een kuil veroorzaken, dan kun je terugvallen op jouw garantie. Dat is wel zo’n prettig idee, toch?

Altijd 100 dagen proefslapen

Een matras kopen is geen makkelijke klus, vooral niet een matras kopen via het internet. Gelukkig kunnen de Emma-matrassen jou een oplossing bieden. Je hebt namelijk recht op 100 dagen proefslapen nadat je het matras hebt gekocht. Benut deze dagen ook goed en trek niet na drie dagen al meteen je conclusie dat het matras niet lekker ligt. Wanneer uiteindelijk toch na de 100 dagen het matras jou nog steeds niet bevalt, kun je ‘m weer retour melden.

Het belang van een goed matras

Wie beter wil slapen, kan op zoek gaan naar een goed matras. We weten allemaal dat een goed matras de nachtrust kan bevorderen. Maar, waarvoor dient een goed matras nog meer? Een matras dat aansluit op jouw lichaam zorgt er onder andere ook voor dat je geen lichamelijke klachten ontwikkelt. Ook kun je last krijgen van tintelende vingers en een slechte doorbloeding als je op een verkeerd matras slaapt. Daarnaast kan een slecht matras natuurlijk voor veel woelende avonden zorgen, waar jouw partner ook niet erg blij van wordt en jullie allebei met beide ogen naar het plafond moeten staren. Redenen genoeg dus om je eens in de matrassen van Emma te verdiepen.