Wooninspiratie Slaapkamer inspiratie Wat zijn de beste boxspring merken?

Wat zijn de beste boxspring merken?

beste boxspring merken

Voordat we ingaan op de beste boxspring merken, laten we eens kijken naar wat precies een boxspring is. Een boxspring is eigenlijk de onderlaag van een matras met veren. Het zit dus niet in het matras zelf, maar onder het matras. Vervolgens wordt het matras op deze laag gelegd. Boxspring is een Engels woord en betekent letterlijk lente box. Één laag is dus gevuld met veren om ervoor te zorgen dat je extra comfort ervaart tijdens het slapen.

Beste boxspring merken

Welk merk boxspring je ook kiest, het kiezen van een boxspring betekent dat je het slaapcomfort hebt gekozen dat de beste ondersteuning biedt voor je lichaam. Natuurlijk hebben alle goede merken boxspings een goede ondersteuning. Een goed merk boxspring bij normaal gebruik gaat makkelijk meer dan 20 jaar mee.

Swissflex

Je kunt bij Swissflex ook je eigen boxspring samenstellen. Door de uitgebreide keuzemogelijkheden kun je kiezen uit verschillende maten hoofdborden, diverse populaire kleurstoffen en verschillende voetborden. De hoogte van de Swissflex boxspring is 71 cm. Hierdoor stap je gemakkelijk in en uit je boxspring. Heb je bijvoorbeeld nog een goed matras, maar wil je een nieuwe binnenveringsmatras, dan kun je deze Swissflex boxspring aanschaffen. Door het unieke design van de Swissflex boxspring is maatwerk mogelijk. Je kunt je Swissflex boxspring zelf samenstellen en volledig personaliseren.

Auping

Alle Auping producten staan garant voor kwaliteit en comfort. Alle Auping boxspings zijn bovendien handgemaakt van de hoogste kwaliteit materialen. Qua design kun je je eigen keuze maken. Zo hebben alle Auping boxspings verschillende varianten, met verschillende kleuren, stoffen en extra opties, zoals verstelbare bodems. Bij een Auping boxsping heb je keuze uit verschillende hoofd- en voetborden. De boxspring met hoofdbord oogt zeer luxe en zorgt voor extra comfort. Nadat je al deze keuzes hebt gemaakt, wordt je boxspring op maat gemaakt en binnen enkele weken geleverd. Het grootste verschil tussen een Auping boxspring en andere boxsprings is dat je bij Auping je bed geheel zelf kunt samenstellen en dat de boxspring echt aansluit bij jouw persoonlijke wensen.

Tempur

Misschien wel het grootste boxspring merk wereldwijd is Tempur. Het belangrijkste kenmerk van Tempur matrassen is dat ze een druk verlagende werking hebben. Dit komt door het gebruik van topkwaliteit traagschuim dat zich vormt naar de contouren van je lichaam. Het traagschuim zorgt voor comfort en ondersteuning.

Avek

In onze lijst met beste boxspring merken mag een Nederlands merk natuurlijk niet ontbreken. Avek staat bekend als nuchter bedrijf dat boxsprings van topkwaliteit maakt tegen een eerlijke prijs. In het assortiment van dit Nederlandse boxspring merk is de keuze enorm. Zo kun je kiezen uit diverse stoffen, maten en comfortklassen. Zo is er altijd wel een geschikte boxspring te vinden dat past bij jouw wensen en budget.

Maakt het merk veel uit?

Een bekend merk kan nooit garanderen dat het bed bij je lichaam past. Jouw lichaamstype bepaalt welk bed het beste bij je past, niet het merk. Als blijkt dat je lichaam correctie nodig heeft, zoals extra steun in de rug, en het merk biedt niet die ondersteuning in het aanbod, dan is dat specifieke merk niet geschikt voor jou.