Wooninspiratie Woontips Welke kleuren passen bij grijs?

Welke kleuren passen bij grijs?

Welke kleuren passen bij grijs

Grijs is een subtiele veelzijdige kleur. Grijs is momenteel ook erg trendy dus de kans is groot dat ook grijs ook de intrede in jouw interieur heeft gedaan. Wat zijn dan de beste kleuren om met grijs te combineren bij het inrichten van het huis? Dit zijn onze 7 favorieten.

1. Seafoam groen

Seafoam is zo’n zachte en interessante kleur omdat er zowel groene als blauwe tonen in zitten. In combinatie met grijstinten creëer je met de kleur Seafoam een eigentijdse gastvrije sfeer.

2. Marshmallow

Pluizig wit en lichtgrijs creëren zo’n gezellige en romantische sfeer dat je er nooit meer weg wilt. Het is vooral passend voor een slaapkamer of woonkamer waar je rust en ontspanning wilt.

3. Grasgroen

Grasgroen vormt een verrassende combinatie met grijs. Het groen lijkt nog levendiger en het grijs wordt dan bijna aards. Grasgroen met grijs is de ideale kleurencombinatie als je houdt van landelijke interieurs.

4. Zwart

Combineer grijs met zwart voor een moderne stijl, die ergens wat klassiek maar tegelijkertijd ook een beetje industrieel aan kan voelen. Het is een tijdloze look zonder veel poespas, ideaal als je op zoek bent naar een wat mannelijkere sfeer.

5. Zonnegeel

Grijs en zonnegeel is momenteel een van de meest trendy kleurencombinaties. Het is een beetje hipster en funky, en ongelooflijk veelzijdig omdat het letterlijk in elk hoekje of gaatje van het huis kan worden gebruikt.

6. Roze

Als je op zoek bent naar een vrouwelijke en verfijnde stijl zonder de hardheid van de gebruikelijke tinten, probeer dan eens roze te combineren met grijs. Door zachtroze te vervangen voor hardroze krijg je juist een wat stoerdere uitstraling die een beetje retro aandoet.

7. Aqua blauw

Aqua-blauw samen met grijs is een ideale combinatie voor ruimtes waar ontspanning en rust centraal staan. Van je thuiskantoor tot je badkamer, deze kleurcombinatie is ideaal voor ruimtes met strakke ruimtes en gladde oppervlakken.