Woonwinkels

Op zoek naar een bank, kast of ander meubelstuk? Kijk eens bij een online woonwinkel! Er zijn ontzettend veel woonwinkels waar je bijzonder leuk kunt winkelen. Maar ook terecht kunt voor inspiratie of goede informatie.

Om het je nog makkelijker te maken hebben wij de beste woonwinkels al voor je in een overzicht gezet. Waardoor je direct kunt doorklikken en profiteren. Ga je bestellen? Dan is het natuurlijk goed te weten dat alle webwinkels die wij voor je hebben geselecteerd veilig zijn en zichzelf hebben verbonden aan het thuiswinkel keurmerk. Onbezorgd winkelen dus bij een vertrouwde winkel naar keuze.

Met onze selectie woonwinkels haal jij de meubelboulevard gewoon in huis? Op je gemak winkelen, vergelijken en bestellen dus. Bovendien staat vrijwel altijd het complete assortiment online, waar in winkels vaak keuzes gemaakt moeten worden omdat er anders onvoldoende ruimte is.

Onze favoriete woonwinkels online

 • Fonq
 • Wehkamp
 • Praxis
 • Kwantum
 • Home24
 • Bol.com
 • Totaalbed.nl

Wat ga je online vinden bij woonwebwinkels?

Bij de woonwebwinkels die wij hebben geselecteerd ga je heel veel woonproducten en de mooiste decoraties vinden. Maar ook leuke aanbiedingen en voordelen. Het maakt online shoppen absoluut de moeite waard. Bovendien kun producten op je gemak bekijken en er op het internet veel informatie over vinden.

De meeste webwinkels bieden een heel groot assortiment aan die doorgaans bestaat uit tal van soorten producten, waaronder:

 • Meubels
 • Woonaccessoires
 • Verlichting
 • Decoraties
 • Kunst

Je kunt bij woonwebwinkels dus terecht voor een complete inrichting. Bovendien ga je online vaak prachtige woonproducten vinden die vaak niet in de winkels te vinden is. Een relatief exclusief assortiment met web-only producten dus.

Welke woonwebwinkel moet je bezocht hebben?

Iedereen heeft natuurlijk een favoriete winkel als het om wonen gaat. Ook wij hebben er een voor je waar je werkelijk alles dat je zoekt kunt vinden.

Bij onze favoriete woonwebwinkels kun je werkelijk alles dat je kunt bedenken vinden. Van de meest uiteenlopende meubels, decoraties tot aan mooie muurkunst. Zo krijg je in een enkele klik de beste inspiratie of shop je jouw interieur bij elkaar. Waarbij je altijd verzekerd bent dat alles netjes wordt afgeleverd. Het kan dus zomaar zijn dat je binnen enkele werkdagen kunt genieten van mooie meubels of prachtige decoraties.

Ook warenhuizen zijn de moeite waard

Maar niet alleen onze favoriete woonwebwinkels zijn het bezoeken de moeite waard. Het is absoluut een goede keuze om ook warenhuizen eens te bezoeken. Je kunt bij Wehkamp, warenhuis Otto of Neckerman prima winkelen. Ze bieden vrijwel elk een compleet en ook moderne collectie woonproducten.

Warenhuizen hebben nog een ander groot voordeel. Alle producten die je kiest zijn vrijwel altijd voorradig en snel te leveren. Daarom hoef je geen maanden te wachten tot jij in huis hebt wat je besteld hebt.

De prijzen van woonproducten zijn bij warenhuizen relatief goedkoop ten opzichte van de echte woonwinkels. Dit komt door het vaste assortiment. Absoluut de moeite waard dus als ook de prijzen belangrijk zijn.

Veilig winkelen dankzij het thuiswinkel keurmerk

De woonwebwinkels die wij hebben geselecteerd hebben elk een thuiswinkel keurmerk en staan bij trustpilot en andere review websites goed bekend. Met het online winkelen bij deze winkels zit het dus echt wel goed. Ook als het om de betaling, tevredenheidsgarantie en de levering gaat zijn klanten uitermate tevreden. Goed en vooral heel belangrijk om te weten.

Ga je online winkelen? Dan is het altijd goed op te letten. Heb je vragen of voelt het niet goed aan? Dan is het verstandig om contact op te nemen met de helpdesk van het bedrijf. Als er geen klantenservice aanwezig is verteld dit vaak al genoeg over de service en daarbij ook over de betrouwbaarheid.

Bovendien ben je altijd verzekerd van het wettelijke bedenktermijn die 14 dagen telt. Met uitzondering van maatwerk producten. Daar gelden veelal andere voorwaarden voor. Maar die lees je op de website.

Ook voor specifieke producten kijk je online

Bij veel woonwinkels kun je ook terecht voor tuinartikelen en seizoensgerelateerde artikelen. Zo zorg je er dus niet alleen voor dat je woonkamer helemaal naar wens is. Ook je tuin aanpakken of kerstinkopen doen is geen enkel probleem meer. Zo spelen de meeste woonwinkels online in op vraag.

Je hebt dus alle reden om bij een van de door ons geselecteerde woonwebshops te shoppen. Je geniet niet alleen van veel gemak maar absoluut ook van lagere prijzen dan bij fysieke winkels. Kijk gewoon eens rond. Het is absoluut de moeite waard. En natuurlijk ben je altijd welkom bij je fysieke woonwinkel in de buurt!

Wist je trouwens dat je bij veel woonwebwinkels achteraf kunt betalen. Dat is absoluut een groot voordeel omdat het vaak over behoorlijke bedragen gaat. Waarbij je dus wilt weten of je daadwerkelijk de spullen geleverd krijgt en ze wellicht ook eerst wilt bekijken.